Anya -Bokad

Namn: Anya
Ålder : Bedömd ålder 3-4 år i jan -2020

Kön: Tik
Storlek:
Vikt (cirka):
Överlåtelse : 5.500:-

Anya
För Anya blev det en tuff start i livet när hon förmodligen dumpades i Bukarest för att hon var med valpar. Vi vet inte men med stor sannolikhet är det så då hon är både följsam och kelig.
Vi har läst om henne och hennes valpar då Jari kom ner på en resa och upptäckte sent en kväll att det pep från en närbelägen byggarbetsplats i närheten av Jaris hotell. Han gick dit och fram kommer mamma Anya och hennes 5 små valpar.. Anya hade gått in på denna byggplats för att föda sina valpar vilket vi senare fick bekräftat av en man som bor i närheten.. Flera dagars oro följde då vi inte enligt chefen på arbetsplatsen fick ta dom med oss, det var deras, Anya skulle vara deras “vakthund” och fler av valparna ville dom behålla mitt i allt bråte och farliga saker..

Jari gick den kvällen och köpte mat och vatten, hela den lilla familjen var fullständigt utsvultna och fruktansvärt törstiga, dom drack omgående över 2 liter vatten där dom satt instängda bland allt livsfarligt material.
Jari var där varje dag tills hans hemresa kom och Anya sträckte ut sin tass genom staketet som om hon bad om hjälp för sig själv och sina små.. Flera gånger såg Jari henne cirkulera mellan bilarna ute vid det mycket hårt trafikerade vägen då hon letade mat till både sig själv och sina valpar..

Nästan en vecka senare efter mycket diskussioner släppte dom hela familjen, Anya rusade upp i Mihais famn och vi är övertygade om att hon kände att räddningen var nära..
Då valparna och Anya är separerade eftersom hon var i stort behov av att själv bygga upp sin kropp efter det tuffa livet vill vi nu att hon så fort som möjligt får komma hem och glömma bort den hemska tiden hon har varit tvungen att genomgå mitt i Bukarest bland folk som inte brytt sig..

Är du intresserad av att ge denna underbara tjej ett hem så hör av dig till oss med en intresseanmälan.

 

 

Kategori:
Facebook
0