Årets Julklapp – DogRescues Väggkalender i A3 och ett Gåvogram

399.00 kr

Årets julklapp är förstås DogRescues väggkalender för år 2020 tillsammans med ett av våra populära Gåvogram!

Du får ett Gåvogram som en etisk gåva, värde 250 kr – 350 kr, där dina pengar går till en specifik insats: ”Mat till en hund i en månad”, ”Sterilisering/Kastrering av en hund”, ”Hjälp till hägnet” eller en ”Akut hjälpinsats”. Vi reserverar oss för att välja det Gåvogram där vi behöver pengar som mest.

Nytt för i år är vår Väggkalender som kommer i A3 storlek (dubbelt så stor) så att du har plats att skriva allt som skall göras under nästa år. Kalendern är fylld med hundar som haft lyckan att få komma hem, där du som adopterat en hund fått möjligheten att skicka in en bild. Hundarna i kalendern är bara en bråkdel av alla som DogRescue funnit nytt hem till och vilken skillnad det är på att få se glada hundar som äntligen funnit sig tillrätta i sin nya familj. Kalendern hängs på väggen och kommer med UV-lackerad glansig fotografisk framsida medan pappret på självaste kalenderdagarna är i matt tjockt papper.

Röda dagar och viktiga datum finns med samt några väl utvalda citat som värvas med bilder och informativa rutor om vår verksamhet som har utvecklats mycket det senaste året. En färgglad kalender som sprider glädje och som kommer hänga som en smäck på din vägg därhemma och vara med dig under hela året!

Alla pengar vi får in går till gatuhundarna, förstås! Köp, köp och köp.. och ge bort som julklapp!

Ursprungligt värde: 450 kr – 550 kr. 

Leverans av Årets Julklapp beräknas ske senast den 15 december.

 

I lager (kan restnoteras)

Artikelnr: DR-ARETS-JULKLAPP-2019 Kategori:

........ Vill du hjälpa oss lite till...…

Facebook