Arlo

Namn: Arlo
Ålder: Född 2016

Kön: Hane
Vikt (cirka):  
Överlåtelse : 6.300:-

Arlo
Detta är en kille som har stått alldeles för länge i vårt hägn och när vi träffar honom så har han så mycket bus och glädje i sig. Han vill leka och busa och han vill vara nära, att plaska i vattenskålarna älskade han och när han fick in en pool i sin kennel plaskade han och busade runt så mycket så att vattnet tog slut snabbt. En helt underbar kille som förtjänar ett så mycket bättre liv än att stå i ett hägn.

Arlo kom till oss genom en annan förening där vi fick ett nödrop, hägnet han stod i lämnades ensamt och ny ägare förbjöd volontärer att gå dit och ge hundarna mat och vård och ingen visste om dessa skulle leva från dag till dag då hägnet höll på att bli ett bortglömt hägn med hundar som svalt.

Vi vill och önskar att Arlo ska få bli sedd och få sin egna familj, att han en gång i livet ska slippa stå och bo i ett hägn och att han äntligen ska få känna kärlek och värme från någon som älskar denna pigga , glada och busiga kille. Är du den som kan ge honom en fin tillvaro och en trygghet så hör av dig med en intresseanmälan.

OBS! När du skickat ditt intresse så håll koll i din inkorg för skräppost då våra första svar kan hamna där.

 

 

Kategori:
0