Bella

Namn: Bella
Ålder: Jan 2019

Kön: Tik
Vikt (cirka):  
Överlåtelse : 7.300:-

Bella
Bella eller Florica som hon hette hos sin förra ägare minns vi som tiken som kom springandes utanför vårt hägn, vi såg att det fanns valpar och hon fick ingen riktig ro när vi tog in henne till hägnet.
Cornel började efterforska då han misstänkte att hon varit ägd och fick snart tips från omgivningen att det fanns valpar nära ett obebyggt hus. Bella fanns inne hos oss och när Cornel hittade valparna och tog dessa med sig blev hon lugn och så glad då oron varit stor för henne, som vi sa, hittas inte valparna måste vi släppa henne. Det visade sig att hon varit ägd och ägaren hade tröttnat och slängt ut henne då det visade sig att hon var med valpar en sån hund ville man inte ha. Valparna var 8 st men en avled en tid efter och samtliga valpar var smittade med corona varav en fick flytta för foster så att hon skulle få en chans att överleva.

Bella var väldigt deprimerad ett tag och också väldigt trött på sina valpar när dom blev större och vildare och vi fick chansen att flytta henne i foster där hon nu blommat ut till en underbar flicka som verkar älska träning och massor med gos. Hon behöver få komma hem, få en egen matte eller husse och bara få vara hund där du kommer få den bästa vännen för livet.

Vill du ge Bella en chans och visa henne att det finns människor som inte överger och slänger ut henne så hör av dig till oss

OBS! När du skickat ditt intresse så håll koll i din inkorg för skräppost då våra första svar kan hamna där.

 

Kategori:
0