Blue

Namn: Blue
Ålder : Ca 10 år

Kön: Hane
Storlek: Mellanhund
Vikt (cirka): 
Överlåtelse : Enligt överenskommelse

Blue
Han hittades vandrande mitt i rusningstrafiken inne i Bukarest och det fanns många risker att han skulle bli en av de hundar som fått sluta sitt liv påkörd i plågor där ingen bryr sig om en skadad hund som behöver hjälp. Då Blue har klarat sig på ett eller annat sätt på gatan under mycket lång tid har han också fått kämpa sig fram för att kunna överleva och de gånger vi har träffat honom i hägnet har han stått och bett om att få komma ut, bett om att få komma hem till det där hemmet som verkligen förstår att han bara ska få lugn och ro och få åldras inne i värme och trygghet, utan konkurrens från så många andra som kräver sin tid och den uppmärksamhet som behövs.

Vi söker nu ett hem på landet till denna fina kille, utan katt och utan barn, vi vill också att denna underbara charmör får bo som ensamhund under sina sista år där han kan få all uppmärksamhet utan att fler ska stå i centrum. Vi skulle gärna se att han blir vännen för livet hos någon medelålders eller äldre hund kunnig människa som verkligen vill ha en trofast vän vid sin sida och där lugn och ro är en förmån som få hem besitter i dagens stressade samhälle.

Är du intresserad av att ge Blue ett hem där han bara kan få bli gammal i sin egen takt så hör av dig med en intresseanmälan till oss..

 

 

Kategori:
Facebook