Buddy – Bokad

Namn: Buddy
Ålder: Mars – 2023

Kön: Hane
Vikt (cirka):  4,5 kg – 25 cm hög – den 3 sept -23 
Överlåtelse : 5.500:-

Buddy
Denna lilla killen minns vi när Madalin var på väg för inköp av material. PÅ andra sidan av den starkt trafikerade vägen satt han, liten dumpad och med avskurna öron.
Någon har utövat ett fruktansvärt djurplågeri på honom antingen för nöjets skull eller för att använda honom till annat. Öronen finns inte längre kvar och vi kan bara tänka oss hur fruktansvärt ont detta har gjort och kanske han lyckades smita eller har man helt enkelt bara slängt ut honom från en bil då han satt vid vägkanten och vägen var starkt trafikerad. Att han ens vågade gå till Madalin är ett under efter en sådan behandling.
Buddy är en liten kille som du ser på bilderna när Bianca håller honom, han har aldrig fått kärlek och han törstar enormt efter det. Att ha honom kvar i hägnet när öronen är borta kommer vara en plåga för honom i kylan då ingenting finns som skyddar honom. Hemma kan man sätta på honom en mössa som ett skydd när det är för kallt något som inte fungerar i ett hägn där många hundar bor i större flockar.

Buddy måste hem innan vintern och vi har på grund av hans avsaknad av öron också satt ner överlåtelsen på killen

Kan du tänka dig att ge honom den tryggheten han aldrig fått uppleva och ge honom värme och kärlek innan vintern slår sitt grepp om landet så hör av dig :

OBS! När du skickat ditt intresse så håll koll i din inkorg för skräppost då våra första svar kan hamna där.

 

Kategori:
0