Buster – Hund i Sverige

Namn: Buster
Ålder: ca 2 år

Kön: Hane
Storlek: 
Vikt (cirka): ca 25 kg
Överlåtelse : Enligt ö.k

Buster
Vi är många som minns räddningen från det fruktade kommunala hägnet i Vaslui 40 mil från oss där flera hundra hundar satt och väntade på döden och trots detta kunde man  höra en knappnål falla då det var kusligt tyst i hela hägnet. Vi är också många som minns Buster, den stora snälla killen som sträckte ut sin tass till kvinnan som var inne i hägnet för att försöka välja ut hundar som kunde räddas.

Buster räddades till vårt hägn tillsammans med 6 andra hundar och han blev snart Jaris favorit. Varje gång Jari kom på besök så ville han kramas och han klamrade sig fast vid Jari i sina försök att bli sedd.. Buster bokades och kom hem i februari men livet tar inte alltid den väg man vill och husse blev hastigt sjuk i en sjukdom som gjort att man nu inte varken kan eller hinner med att ge Buster det han behöver och för Busters del börjar han så smått ta avstånd från husse som han så snällt togs emot av och fick förtroende för..Miljön för Buster har förändrats på många plan
Ett tufft beslut är taget och Buster bör hitta ett hem så fort vi kan för att han ska få uppleva hur det verkligen kan vara att få leva i vårt fina land Sverige, utan sjukdom som sätter stopp för livet och där man hinner med honom på det sätt han behöver.
Buster har sina små rädslor kvar så vi bedömer att han ska få flytta till någon som har vanan inne med dessa Rumänska underbara hundar där man endast använder sig av mjuka metoder så att Buster kan få känna sig trygg igen, helst ett äldre par eller någon ensamstående som vill ge allt för Buster så han inte känner sig så vilsen och rädd för så mycket.
Buster finns i Blekingetrakten…

Hör av dig med en intresseanmälan så kanske du har hittad en vän för livet

 

 

Facebook