Casper

Namn: Casper
Ålder: ca 2 – 3 år

Kön: Hane
Storlek: ca 48 cm hög
Vikt (cirka): ca 10 kg 
Överlåtelse : 5.500:-

Casper
Mitt under pågående kastrerings kampanj där vi öppnat grindarna för folk som önskade hjälp till sina djur så fick Rudi ett meddelande som blev en akut insats..
På en gård i ett område en bra bit från vårt hägn fanns det 10 hundar som stod instängda utan mat och vatten och man vet inte hur länge dom befunnit sig där utan hjälp. Mannen som ägde dessa var en fattig man som inte hade haft varken mat eller annat till dom och han hade åkt in på sjukhuset där det visade sig att båda hans ben blev amputerade.. Hundarna hade inte en chans..

Casper var en av dessa 10 hundar som kom tillsammans med 9 hundar till vårt hägn och är en kille som även han gärna vill, han gör lekinviter men vet inte riktigt om det är ok eller om det är rätt det han gör. Han vill leka med dig och tittar nyfiket om du är snäll och om det är ok vilket det säkert inte alltid har varit eller är när man står med så många hundar i samma kennel.
Casper är ett riktigt charmtroll som hela tiden är nyfiken på människan som han faktiskt har sett är snäll..

Vill du ge Casper en framtid som han iså väl behöver där han kan få vara hund och en kär familjemedlem så hör av dig med en intresseanmälan till oss..

 

 

Kategori:
Facebook