Cleo

Namn: Cleo
Ålder: Född ca 2022 i april

Kön: Tik
Vikt (cirka):  
Överlåtelse : 6.300:-

Cleo
Vi minns denna lilla flickan från grustaget där Cornel hittade 7 st små valpar. Alla togs till hägnet men en efter en visade tecken på att allt inte stod rätt till
Samtliga av syskonen togs med största försiktighet till klinik där dom kämpade för sina liv. Endast en visade negativa tester på Parvo och detta var Cleo. medan de övriga valparna var positiva. Hennes bröder och systrar kämpade under lång tid för sina liv och stundtals var vi beredda på det där beskedet vi inte ville ha. Dock dog 4 av syskonen trots att dom kämpat tappert.
Då Cleo aldrig visade positivt på några tester klarade hon sig helt utan parvo viruset och är nu fullt vaccinerad mot detta elaka virus som tog 4 av hennes syskons liv. Cleo är en busig och ung valp som behöver komma hem och få känna hur livet på riktigt kan få vara, inte bara stå i en kennel där nästan maten är den enda roliga stunden som avbryter den annars så tråkiga vardagen som det kan bli i ett hägn. Vi vill inte att Cleo ska behöva växa upp i hägnet eller vara med om en tuff vinter med mängder av snö och minusgrader som kryper ner mot minus 20 grader då vi tycker att denna sorg är värd så mycket mer.

Vi hoppas att du finns därute som kan ge denna lilla fina flickan ett tryggt och varmt hem så att hon får fortsätta sitt liv hemma hos en egen familj..

OBS! När du skickat ditt intresse så håll koll i din inkorg för skräppost då våra första svar kan hamna där.

 

Kategori:
0