Frodo

Namn: Frodo
Ålder : Ca: 3-4 år 

Kön: Hane
Storlek: Liten hund
Vikt (cirka):
Överlåtelse : 5.500:-

Frodo
Denna kille var bara dagar från att mista sitt liv då vi fick en förfrågan om vi kunde ta ut en eller två hundar från det fruktade kommunala hägnet i Vaslui över 30 mil från vårt shelter som ligger utanför Bukarest. Bilder och filmer kom och 2 hundar blev till sju trots den enorma platsbristen som finns i vårt hägn. Frodo som dessutom är en liten hund hade det otroligt svårt då han till sitt sätt också är en snäll hund som inte vågar ta plats. Att vara liten och rädd i ett dödshägn kan också kosta dessa hundar livet då dom ofta blir ett lätt offer för större dominanta hundar.

Frodo hade tur och att han sågs var beroende på en film som skickades till oss, han stod apatisk och tryckte sig till nätet i kenneln och i samma kennel blev under filmen en annan hund svårt attackerad och biten av en större förtvivlad hane.. Frodo vågade inte röra sig då han kunde blivit ett lätt byte..

Denna kille beräknas ha en ålder på mellan 3-4 år och är du intresserad av denna killen så hör av dig till oss med en intresseanmälan

 

 

Kategori:
Facebook