Hero – Bokad

Namn: Hero
Ålder: Född 2020

Kön: Hane
Vikt (cirka):  
Överlåtelse : 6.300:-

Hero
Denna killen minns vi från tiden vi var nere och hälsade på. Tre valpar hade slängts över staketet en natt och dom hittades inne på vår mark tidigt en morgon. Efter en tid upptäckte Cornel att det fanns någon utanför valparnas kennel som tillfälligt hade byggts upp och han började mata och ge vatten, hunden vågade inte komma fram men han släppte heller inte valparna ur sikte..

När vi var nere och såg att en av valparna gick fram och pussade på honom genom staketet så föll poletten ner. Hero hade säkert varit en av dessa hundar som slängts över staketet men flytt till andra sidan av vårt inhägnade område och när valparna fick sin kennel valde han att inte lämna dom..

Cornel fick in honom och det var glädjens tid när dessa återförenades och man såg att dom kände igen varandra.. Dock efter en tid på grund av platsbrist har Hero nu fått flytta till kenneln bredvid då valparna aldrig  lät honom vila eller pausa.. Men han har fått nya vänner och han är fortfarande nära valparna som nu börjar bli stora. Hero är en kille som verkar genomsnäll med mycket glädje och vi hoppas nu att han ska få hitta sitt för alltid hem där han inte blir övergiven igen..

Är du intresserad så skicka gärna en intresseanmälan till oss så att även Hero får en chans:

OBS! När du skickat ditt intresse så håll koll i din inkorg för skräppost då våra första svar kan hamna där.

 

Kategori:
0