Hund i Sverige – Mica

Namn: Mica
Ålder : Född 1 feb 2011

Kön: Hane
Storlek: ca 35 cm hög
Vikt (cirka): ca 6 kg
Överlåtelse : Enligt ö.k

Mica
Mica är en liten kille som varit i Sverige sedan han var tre år och det är med förtvivlan som matte nu tagit ett tufft beslut att omplacera sin lilla kille då han inte mår bra i stan. Mica har alltid varit rädd för höga ljud och att bo i stan har varit en ständig kamp för att övervinna hans rädsla. Då det inte gick längre sökte matte ett lugnare hem som hon fann hos en nära släkting där allt gått bra och Mica har trivts med lugnet runt omkring men även detta fick ett slut då släktingen var tvungen att gå upp i arbetstid och med långa avstånd blev det för lång ensamtid för Mica.

När nu Mica kommit hem igen till storstan så har hans liv förändrats och han klarar knappt av att gå ut på sina små promenader längre då det finns höga ljud överallt och matte inser till sin förtvivlan att detta inte är hållbart för lilla killen, han måste få lugn och ro.

Mica är en mycket lyhörd gammal kille som tycker allt är gott, han är glad och väldigt enkel att ha och göra med och han kräver inga långa promenader. En kille som söker lugnet på äldre dar och som behöver komma till en lugn familj och miljö då han nu är super stressad utomhus..Inomhus är som vanligt men har det väldigt svårt när han ska gå ut..

Mica bor i Stockholm och är du den som kan ge denna 9 åriga kille en trygg fin och kärleksfull tid på ålderns höst så hör av dig till oss med en intresseanmälan.

 

 

Kategori:
Facebook