Iggy – Bokad

Namn: Iggy
Ålder: Födelseår 2018

Kön: Hane
Storlek: 
Vikt (cirka): 
Överlåtelse : 5.500:-

Iggy
Mitt under pågående kastrerings kampanj där vi öppnat grindarna för folk som önskade hjälp till sina djur så fick Rudi ett meddelande som blev en akut insats..
På en gård i ett område en bra bit från vårt hägn fanns det 10 hundar som stod instängda utan mat och vatten och man vet inte hur länge dom befunnit sig där utan hjälp. Mannen som ägde dessa var en fattig man som inte hade haft varken mat eller annat till dom och han hade åkt in på sjukhuset där det visade sig att båda hans ben blev amputerade.. Hundarna hade inte en chans..

Iggy var en av dessa 10 hundar som kom tillsammans med 9 hundar till vårt hägn och är en kille som även han gärna vill, han gör lekinviter men vet inte riktigt om det är ok eller om det är rätt det han gör. Iggy tittar gärna nyfiket på dig och kommer fram men, frågan är om man kan lita på dig eller inte..
Iggy kan nog vara ett litet busfrö när han väl känner sig trygg och slipper leva tillsammans med alla dessa hundar som det finns i en kennel. Ett riktigt charmtroll som hela tiden är nyfiken på människan som han faktiskt har sett är snäll..

Vill du ge Iggy en framtid som han så väl behöver där han kan få vara hund och en kär familjemedlem så hör av dig med en intresseanmälan till oss..

 

 

 

Kategori:
Facebook
0