Jackie – Bokad

Namn: Jackie
Ålder : Bedömd ca 4 mån – April-2020

Kön: Tik
Storlek:
Vikt (cirka):
Överlåtelse : 5.500:-

Jackie
Vi är många som minns nödropet från Jari när han var nere på en av sina resor och förtvivlat ringde till oss och bad om hjälp. En hel liten familj med mamma Anya och hennes 5 fina valpar levde inne på en byggarbetsplats där farorna var många och oron var stor då mamma Anya flera gånger försökte leta mat utanför arbetsplatsen där hon tvingades cirkulera på den hårt trafikerade vägen. Susann kom ner och dom båda var på plats för att mata hela familjen och vi satte igång med operation övertalning. Rudi kontaktade byggledaren som vägrade lämna ut familjen med olika svepskäl men vi gav oss inte, rädslan för att det skulle vara försent kröp inpå oss många gånger då det fanns djupa hål betong och hemskt byggmaterial som kunde skada dom illa.

Efter nästan en veckas övertalning så gav dom upp, Mihai åkte genast dit och mamma Anya sprang emot honom och nästan hoppade upp i hans famn och det kändes som att hon nu äntligen förstått att hjälp fanns att få.
Nu börjar det bli dags även för valparna att hitta hem då mamma Anya är bokad och vi inväntar flyg för att hon ska få påbörja sitt nya liv i trygghet..Så hoppas vi även att lilla Jackie ska få göra..
Man beräknar att Jackie i april är mellan 4-5 månader gammal och vi söker nu denna lilla flickas hem, kanske det är du som kommer bli hennes familj och trygghet i livet.

Är du intresserad av att ge Jackie ett hem så hör av dig med en intresseanmälan till oss:

 

 

Kategori:
Facebook
0