Kärleksparet

Namn: Tintin (vit) och Mindy (Flerfärgad)
Ålder: Tintin 2015 Mindy 2016

Kön: Hane och tik
Vikt (cirka):  
Överlåtelse : 7.500:- ( för båda hundarna)

Kärleksparet i Butimanu
Under de åren som Mindy och Tintin funnits hos oss i hägnet så har dom aldrig varit riktigt åtskilda och vi har sett hur dom pussar på varandra och hur måna dom är om varandra. Vid ett tillfälle var Mindy tvungen att åka in till kliniken för att vistas där några dagar och stunden när hon återkom till hägnet och till sin Tintin var helt fantastisk. Tintin mötte henne med pussar och ordningen var återställd igen. Då Tintin är en otroligt social hund som gillar att gosa och gulla med människor har han också varit en fantastisk mentor för Mindy som varit rädd och dragit sig tillbaka i sitt sätt mot människan.

Mindy har utvecklats så positivt att personalen på kliniken under de dagarna hon var där kunde gosa och mysa med henne och hon fullkomligt älskade det, en av Tintins fantastiska förtjänster. Då vi inte vill dela på detta kärlekspar önskar vi att de kan komma hem tillsammans och också få göra denna resan mot en ljus framtid tillsammans. Mindy har testat positivt för hjärtmask och där har vi valt att ta en behandling som kommer ta ca 3 månader men det innebär också att hon efter varje behandlingstillfälle får komma tillbaka till sin Tintin och hon slipper vara ifrån honom, alternativet är att hon behandlas snabbare vilket innebär att hon blir inlagd helt under en månads tid vilket kan ta hårt psykiskt på både henne och Tintin..

Vi hoppas att vi ska slippa dela på detta underbara par och vi hoppas att dom ska få följas åt till ett helt nytt liv i tryggheten. Det måste finnas någon djurvän därute som vill ge detta fantastiska kärlekspar en underbar tid hemma i en familj där dom kan få strosa omkring och bara få fortsätta sitt liv tillsammans. Är det du som läser detta så hör av dig med en intresseanmälan till oss.

OBS! När du skickat ditt intresse så håll koll i din inkorg för skräppost då våra första svar kan hamna där.

 

Kategori:
0