Laura

Namn: Laura
Ålder: beräknad födelseår : 2020 / 2021 

Kön: Tik
Vikt (cirka):  
Överlåtelse : 6.300:-

Laura
Vi är många som minns den magra flickan som dök upp hemma hos Cornel en kväll, utsvulten och så mager att man kunde räkna hennes revben.
Vi bad Cornel hålla koll på var hon tog vägen då vi såg tydliga tecken på att hon hade valpar någonstans. Efter ett par dagar återkom Cornel med
Beskedet att han hittat hennes valpar, 6 st som en granne tog hand om tills vi hade möjlighet att ta in dom till oss.

Vi bistod med foder och bädd och fick genom Roxana en plats i foster och snart skulle en svår dag börja. Transport bestämdes men grannen ville inte lämna i från sig alla valpar. Han ville behålla två och övertalning började genom Cornel. Till slut skulle han släppa alla dock inte en valp.
Vi fick med is i magen gå igenom våra tankar, vad gör vi om vi ställer krav och han inte släpper.. Det enda sättet vi kunde göra var just att ställa krav.

Alla med mamma eller ingen alls och då skulle vi frånta oss ansvaret gällande vaccinationer, foder m.m Efter många timmar gav han upp och för att säkerställa att vi inte skulle råka ut för mer problem när transporten skulle hämta dagen efter så tog Cornel hela familjen och dom fick övernatta provisoriskt i vårt hägn.. Då vi inte kan ladda upp videofilmer på denna sida så har vi bilder när hon flyttades från grannen och bilder du ser tagna i nutid där man knappt tror att det är samma hund.

Laura är en jättevacker och fin mamma som nu växt ifrån sina valpar och behöver leva ett eget liv där hon kan få känna att det även finns någon som kan ta hand om henne såsom hon gjort med alla hennes valpar.

Är du intresserad av att ge Laura ett hem så hör av dig med en intresseanmälan till oss

OBS! När du skickat ditt intresse så håll koll i din inkorg för skräppost då våra första svar kan hamna där.

 

Kategori:
0