Marvin

Namn: Marvin
Ålder: Födelseår 2017

Kön: Hane
Storlek: 
Vikt (cirka):
Överlåtelse : 5.500:-

Marvin
Denna killen är en av dom 7 hundarna som vi tillsammans räddade ut från dödens hägn i Vaslui. Ett hägn där hundratals hundar satt i väntan på döden och där du trots mängden hundar kunde höra en knappnål falla. När kvinnan som skulle reservera hundar stod i en av kennlarna kom Marvin fram till henne för att be om nåd, i samma ögonblick blev han attackerad och jagad av en större hund som inte visste var frustrationen skulle ta vägen och vi befarade efter videoklippet vi såg att Marvin hade blivit ihjälbiten vilket inte är ovanligt i dessa hägn..

Vi gav kvinnan besked att omgående plocka ut honom om han fortfarande var vid liv och detta blev också hans räddning. En räddning som gjorde att han vann livet tillbaka då han som dödsdömd satt och väntade på döden.. Nu börjar Marvin bli redo för att få komma hem, för att få komma till en trygghet där han aldrig mer behöver vakta och vara rädd för dessa livsavgörande attacker som hela tiden sker i dessa hägn..

Vi hoppas att det finns någon därute även för denna fina kille och är det du så hör av dig med en intresseanmälan till oss

 

 

 

 

Kategori:
Facebook
0