Mini – Bokad

Namn: Mini
Ålder: Aug – 2022

Kön: Hane
Vikt (cirka):  15 kg 
Överlåtelse : 6.300:-

Mini 
Denna killen har växt till sig och han har sedan en bil dumpade honom rakt ner i en stor vattenpöl utanför vårt hägn fått bo inne hos personalen hela tiden sedan han hittades.
Vi såg en liten liten kille som var chockad, skakade och gnydde och han var genomblöt. Cornel tog in honom och vi började gå igenom våra kameror. I kameran såg vi en skåpbil som snabbt stannade på vägen och slängde ut honom där han landade i en väldigt djup vattenpöl. Han var inte ensam då vi dagen efter hittade ett syskon som man släppt på andra sidan hägnet där ingen tittar. Syskonet hade krupit in till en av kennlarna genom staketet men då natten var väldigt kall låg den död på morgonen när man gick runt och städade i kennlarna. Den hade inte samma tur som lilla Mini.

Att släppa Mini kommer vara svårt men han behöver ett eget hem där man har tid för honom då han vill ha sällskap och dessutom är riktigt pratsjuk. Vi hör och får ständigt till oss videofilmer där han har långa diskussioner med Bianca och han svara henne hela tiden när han tycker att något är fel eller om han vill ha något.

Detta är en underbar kille och vi vet att personalen kommer ha svårt att släppa men men hur gärna dom än vill så kan dom inte behålla honom.

Är du intresserad av Mini så bör du ha en lugn och trevlig hund i huset då vi inte vill att han ska växa upp helt själv. Hör av dig till oss om du känner att du kan vara rätt familj för Mini.

OBS! När du skickat ditt intresse så håll koll i din inkorg för skräppost då våra första svar kan hamna där.

 

Kategori:
0