Penny

Namn: Penny
Ålder: ca 1 år

Kön: Tik
Storlek: 
Vikt (cirka): 
Överlåtelse : 5.500:-

Penny
Mitt under pågående kastrerings kampanj där vi öppnat grindarna för folk som önskade hjälp till sina djur så fick Rudi ett meddelande som blev en akut insats..
På en gård i ett område en bra bit från vårt hägn fanns det 10 hundar som stod instängda utan mat och vatten och man vet inte hur länge dom befunnit sig där utan hjälp. Mannen som ägde dessa var en fattig man som inte hade haft varken mat eller annat till dom och han hade åkt in på sjukhuset där det visade sig att båda hans ben blev amputerade.. Hundarna hade inte en chans..

Penny var en av dessa 10 hundar som kom tillsammans med 9 hundar till vårt hägn och har visat sig vara en underbar hund som behöver mycket uppmärksamhet och som hela tiden vill fram men ännu inte riktigt vågar. Penny är en riktig liten fin tjej som sakta nu vågar krypa fram ur sitt skal. En försiktig tjej som aldrig riktigt haft någon som bryr sig om henne utan att hon hela tiden har försvunnit i mängden.. Hon visar så tydligt att hon vill bli din vän om hon bara kan få lita på dig.

Vill du ge Penny en framtid som hon inte visste fanns så hör av dig med en intresseanmälan till oss..

 

 

 

Facebook