Rudolf

Namn: Rudolf
Ålder : 6 månader i December -19

Kön: Pojke
Storlek: 
Vikt (cirka):
Överlåtelse : Överlåtelsen bestäms i samråd med adoptionsansvarig då vi endast är måna om att kattflickan ska få ett gott hem..

Rudolf
Vi fick ett besked av Rudi som träffat på 5 små kattungar som svältande fanns i närheten av vårt hägn och han kunde inte annat än att ta dessa med sig till hägnet. Vi adopterar normalt inte ut katter då vi vet och är medvetna om att det finns så otroligt många behövande katter i vårt land men vad skulle vi göra?

Vi kunde inte låta dessa katter svälta eller frysa ihjäl och nu finns dom i vårt hägn, avskärmade så gott det går från ett par hundra hundar..Detta är inte optimalt eller ens bra för katterna och vi behöver hitta deras hem så fort vi bara kan därav att den så kallade överlåtelsen inte finns med här och detta tar den som är intresserad med adoptionsansvarig, fokus här är att vi kan rädda dessa katter undan ett liv i ett shelter för hundar.. När vi var nere i hägnet var det med tårar vi lämnade dessa små kattungar då dom stod och bad och jamade efter oss i sin lilla inhägnad..

Tror du att du kan ge dessa eller någon av dessa ett liv i trygghet så hör av dig direkt till oss med en intresseanmälan:  

 

 

 

Kategori:
Facebook
0