Tara

Namn: Tara
Ålder: Född ca 2022 i april

Kön: Tik
Vikt (cirka):  
Överlåtelse : 6.300:-

Tara
Vi minns denna lilla flickan från grustaget där Cornel hittade 7 st små valpar. Alla togs till hägnet men en efter en visade tecken på att allt inte stod rätt till
Samtliga av syskonen togs med största försiktighet till klinik där dom kämpade för sina liv. Endast en visade negativa tester på Parvo medan de övriga valparna var positiva. Tara var en av dessa och under en period kämpade hon tappert och det var många gånger som vi trodde att vi även skulle mista denna lilla fina flickan som hade det så tufft. Tara klarade sig efter en väldigt hård kamp där hon svävade mellan liv och död men fick ännu en chans i livet..
I dag är hon helt återställd och har visat sig vara en riktigt fin och glad liten flicka som gärna vill vara nära människan men också en tjej som vill busa och leka.. Vi vill inte att Tara ska behöva växa upp i hägnet eller vara med om en tuff vinter med mängder av snö och minusgrader som kryper ner mot minus 20 grader då vi tycker att hon inte ska behöva kämpa ännu en gång i sitt korta liv. Vi hoppas att du finns därute som kan ge denna lilla fina flickan ett tryggt och varmt hem så att hon får fortsätta sitt liv hemma hos en egen familj..

OBS! När du skickat ditt intresse så håll koll i din inkorg för skräppost då våra första svar kan hamna där.

 

Kategori:
0