Taste of the Wild – Pacific Stream – Hundfoder med lax för hundvalp – 2 kg

249.00 kr

Ett foder med smak av fisk, framtaget för valpar. Ett foder med fisksmak som är framtaget för valpar, men som även kan ges till vuxna hundar. Foderkulorna är små, för att valpen lätt ska kunna äta dem. Fodret är dessutom kompletterat med frukt och grönsaker som tillför närings- ämnen och antioxidanter, och bidrar till en hälsosam livsstil. Med tillsatt probiotika, för god mag- och tarmhälsa. 

I lager (kan restnoteras)

Beskrivning

En formula som innehåller en blandning av olika fiskprotein från lax- och havsfiskmjöl. Kompletteratmed frukt och grönsaker som ger denna formula naturliga antioxidanter för att bidra till att ge din valp en hälsosam livsstil. Valpen kommer längta efter en smak av det vilda!

Taste of the wild Pacific Stream Puppy innehåller 27% råproteiner och 15% fett.

Ingredienser: Lax, fiskmjöl, sötpotatis, potatis, ärtor, ärtprotein, rapsolja, tomatmos, rökt lax, laxmjöl, naturlig smak, laxolja (en källa till DHA), salt, kolinklorid, blandade tokoferoler (en källa till vitamin E), torkad cikoriarot, yucca schidigera extrakt, tomater, blåbär, hallon, torkade jäsningsprodukter från enterococcus faecium, lactobacillus acidophilus, lactobacillus casei och lactobacillus plantarum, torkade jäsningsextrakt från trichoderma longibrachiatum, vitaminer och mineraler.

Analytiska beståndsdelar:
Råprotein 27,0%
Råfett 15%
Aska 7,9%
Råfibrer 5%
Fukt 10%
Kalcium 1,4%
Fosfor 1,0%

Näringsanalys:
Vitamin A 22 000 IE/kg
Vitamin D 800 IE/kg
Vitamin E 175 IE/kg
Järnproteinate 60 mg/kg
Kopparproteinate 7 mg/kg
Järnsulfat 60 mg/kg
Kopparsulfat 7 mg/kg
Kaliumjodid 1,5 mg/kg
Manganproteinate 20 mg/kg
Manganoxid 20 mg/kg
Omega-6 fettsyror 2,4%
Omega-3 fettsyror 0,3%
DHA 0,05%

Kalorier:
3,600 kcal/kg (360 kcal/cup)
Beräknat omsättbar energi.

Du gillar kanske också…

0