Teddy

Namn: Teddy
Ålder: ca 2-3 år

Kön: Hane
Storlek: Ca 51 cm hög, ca 60 cm lång
Vikt (cirka): ca 18 kg
Överlåtelse : 3.000 :- Överlåtelsekostnad reducerad se nedan, Stort tack Barbro..

Teddy
Att denna killen har varit ägd och bott i en familj förstår vi då han vantrivs i hägnets miljö. Teddy är en hund som klättrar och han gör det i sin desperation att få komma ut från sin kennel. När Jari var nere hade man varit tvungen att låta han gå in i en före detta kattinhägnad då han lyckats ta sig över staketet och också ”taket” man provisoriskt hade nätat in för att han inte skulle komma ut då det kan orsaka en fruktansvärd oro bland andra hundar vilket då kan resultera i att slagsmål med dödlig utgång kan ske..Nytt tak måste byggas och vi vet inte om detta kommer att göra killen så mycket gladare..

Teddy är en hund som är mysig, vill kela och gosa och är perfekt på alla sätt dock vill han inte vara instängd vilket säkert beror på att han aldrig tidigare varit hägn och inte trivs där, en dumpad och övergiven hund bland så många andra..

Vi tackar Barbro för hennes generösa insats att bidra till Teddys överlåtelsekostnad för att Teddy ska finna sin familj innan vintern. Stort tack Barbro från en väntande Teddy..

Vill du ge Teddy en chans till ett liv han måste ha så hör av dig till oss med en intresseanmälan

 

 

Facebook