Titania

Namn: Titania
Ålder : Född sept – 2018

Kön: Tik
Storlek: ca 44 cm hög , 51 cm lång 
Vikt (cirka): ca 15 kg
Överlåtelse : 3.000 :- Överlåtelsekostnad reducerad, se nedan. Stort tack Barbro..

Titania
Vi fick en dag en förfrågan om vi kunde hjälpa till då personalen på Volvo Trucks i Bukarest var förtvivlade. Inne på deras gård fanns Mamma Amazon och 6 av hennes valpar där Titania var en av dom. Det var vinter och det var kallt och personalen var ledsna när dom kom på sina pass och också när dom gick hem för dagen, dom visste ju att Mamma Amazon låg därute i kylan och kämpade med sina små..

Dag bestämdes och både valpar och mamma hämtades tack vare att den fina personalen verkligen såg och ville hjälpa den lilla familjen. Tyvärr dog 2 av syskonen och 4 systrar blev kvar vilka nu söker sina för alltid hem. Att växa upp i ett hägn är inte bra för en liten valp då tryggheten måste finnas och omvårdnad och kärlek vilket man har svårt att hinna med i ett hägn med 200 hundar. Vi hoppas nu att Titania med syskon snart kan få komma till sina egna familjer där dom kan få växa upp i en trygg miljö..
En önskan från Volvo Trucks var att denna lilla familj skulle döpas efter lastbilsmodellerna men då ingen kille överlevde har vi gjort vad vi kan för att få till ett liknande namn på de flesta av valparna som visade sig vara flickor allihop..

Vi tackar Barbro för hennes generösa insats att bidra till Titanias överlåtelsekostnad för att denna flickan ska finna sin familj innan vintern. Stort tack Barbro från en väntande Titania..

Är du intresserad av att ge Titania en ny start i livet där hon kan få känna sig trygg så hör av dig med en intresseanmälan till oss.

 

 

Category:
Facebook