Dimma – hund i Sverige

Namn: Dimma
Ålder: Född Februari -22

Kön: Tik
Vikt (cirka):  26 kg 
Överlåtelse : Enl ö.k

Dimma
Denna flickan minns vi från hägnet där hon miste sin syster som var hennes trygghet. Dimma kom hem i november -22 och stannade i det nya hemmet under ett par veckor sedan fick vi besked på att man ville omplacera henne då man inte tänkte på att hon naturligtvis inte var rumsren när hon anlände. Sedan dess har Dimma varit hos en i styrelsen i föreningen och där blev hon rumsren på bara ett par dagar och har visat sig älska andra hundar, Dimma kräver inte mycket men vill vara ute och promenera och även det älskar hon. Hon tycker om lite äldre barn och hon börjar känna sig mer och mer trygg vilket gör att hon blommar ut på ett helt fantastiskt sätt då hon fått ta allt i sin egen takt.

Nuvarande jourmatte hade gärna behållt henne då hon är så älskad både av vänner och av jourmatte men då hennes arbete sätter käppar i hjulet och ingen nattvakt hittas har hon nu tvingats ta ett väldigt tungt beslut att låta Dimma få fortsätta sitt liv hos en familj där hon kan få blomma ut ännu mer och få vara den underbara flicka hon är..

I hemmet bör finnas en annan hund då Dimma älskar hundar av alla de slag, en som kanske kan bli hennes fortsatt mentor i landet hon nu lär sig mer och mer om. Vi ser gärna att det även finns en trädgård då denna flickan älskar att vara ute. Dimma finns i Skåne.

Är du intresserad så hör av dig omgående till oss med en intresseanmälan så att Dimma kan få börja sitt nya liv hemma i tryggheten.

OBS! När du skickat ditt intresse så håll koll i din inkorg för skräppost då våra första svar kan hamna där.

 

Kategori:
0