Ansök till jourhem

Har du många gånger känt att du skulle kunna hjälpa men inte vet hur?

Ibland kan det uppstå akuta situationer som måste lösas för våra hundar på ett snabbt och smidigt sätt och det går inte alltid att vänta tills den rätta familjen dyker upp. Det kan vara allt från en kris i familjen dit den kommit till annat som brådskar då man är tvungen till att omplacera sin hund av andra anledningar. Det kan också vara hundar som mår riktigt dåligt över att bo i ett hägn tillsammans med många andra hundar eller en hund som behöver mer omsorg och tillsyn då den blivit väldigt utsatt i sitt hemland och det kan vara en hund som behöver komma akut hem då den mist den lilla gnistan som en gång fanns.

Att vara jourhem innebär ett stort ansvar och att du är minst 25 år fyllda men också en glädje i att kunna hjälpa ett liv på vägen till en bättre och ljusare framtid, vi kan aldrig garantera den tid som hunden behöver dig och därför kommer vi tillsammans att göra upp den planeringen som behövs om ditt hem blir godkänt som jourhem. Vi kommer också att ha kontinuerlig kontakt och uppföljningar på hunden som är i jour. Har du känt många gånger att du skulle kunna hjälpa men inte vet hur?

Att ställa upp som jourhem är en stor hjälp för många utsatta hundar, så lämna in en intresseanmälan nedan så kommer du bli kontaktad för mer information av vår jourhemsansvarig för jourhemsgruppen

Stort tack för att du vill hjälpa.

    0