Alma

Namn: Alma
Ålder: Januari – 2023

Kön: Tik
Vikt (cirka):  
Överlåtelse : 7.300:-

Alma
När Madalin kom en eftermiddag i mars tillsammans med sin vän så såg dom flera valpar som sprang över den smala vägen. Runt omkring fanns ingenting, åker på åker och inte ett hus på flera kilometers avstånd. Dom stannade bilen och gick ut, valparna sprang rakt ner för ett djupt dike och terrängen var väldigt svårtillgänglig. Madalin gav inte upp och tog sig fram genom det branta och snåriga diket.

Väl framme fanns en djup håla där valparna hade tagit skydd.. Fem av valparna fick han in men utan spade eller annat så fick han ge upp då de två övriga hade krupit långt ner i hålan. Kvällen kom och det började ösregna, Madalin kunde inte släppa tanken på att de resterande valparna kunde bli levande begravda där rasrisken nu var enorm på grund av kraftigt regn. Madalins vän kom igen och dom begav sig dit, denna gången lyckades han att få tag på de sista valparna som var livrädda och genomblöta..

Nu vill vi hitta hem till dessa där deras liv verkligen hängde på en väldigt skör tråd och dom förtjänar verkligen att få komma långt bort från landet dom inte var önskade i..

Är du den som kan ge Alma ett fortsatt fint liv i trygghet så hör av dig med en intresseanmälan till oss:

OBS! När du skickat ditt intresse så håll koll i din inkorg för skräppost då våra första svar kan hamna där.

 

Kategori:
0