Donera

Gör skillnad på riktigt!

DogRescue är en ideell förening som arbetar för att rädda liv och göra skillnad på riktigt. Varje år hjälper vi hundar både från gatans hårda värld men även också genom kastreringar och räddar dom från så kallade ”dödslistor” i väntan på döden. Av alla dessa hundar – lyckas vi adoptera ett fåtal hundar som får ett nytt hem i Sverige hos behjärtansvärda personer som öppnar upp sitt hem för en ny familjemedlem. DogRescue arbetar från Sverige men finns också på plats i Rumänien.

Privat hundhägn

DogRescue äger och driver sitt eget privata hundhägn (shelter) som är av hög standard och är en av få med en mindre veterinärklinik där hundratals hundar tillsammans med personalen är som en enda stor familj. Vi har också som enda hägn vi känner till, en egen hundpool och aktiveringspark där hundarna turas om att leka, träna och socialiseras. Vårt hägn har vi byggt från grunden, från råmark till vad det är idag för att vara oberoende av andra och ha full insyn och kontroll på hela verksamheten. Vi fortsätter att utveckla och förbättra vårt hägn dagligen – i takt med att vi växer.

Akuta insatser en nödvändighet

Vi gör akuta insatser där vi räddar livet på hundar som är skadade och vi sprider information genom skolor i den mån vi kan
 
Vi tror på att utbildning och attityd förändring går hand i hand med att förändra villkoren för djuren, i länder där man inte respekterar djur på samma sätt som vi gör hemma i Sverige. I mån av tid och möjlighet utför vi också egna kastrerings kampanjer i vårt hägn där folket i byn kan komma och kastrera sin hund utan kostnad, allt för att få ner gatubeståndet som bara ökar i landet. 

Vi drivs helt ideellt

Föreningen drivs helt ideellt, och varje krona, går till ändamålet. Eftersom föreningen endast tar emot donationer från privatpersoner och oftast mindre företag (inga statliga bidrag) så är din gåva otroligt viktig för oss. Du kan välja att stödja oss på många olika sätt. Antingen genom en ren donation via swish eller banköverföring, genom att bli stödmedlem, genom att köpa ett av våra Gåvogram.

Skänk en gåva

images-4

Swish nummer: 123 5457 106

images-5

BankGiro: 614-9066

paypal-secure-logo_0

Paypal
info@dogrescue.se


Om du bor utomlands?
IBAN:
SE8850000000053721050746
BIC:
ESSESESS

0