Donera

Gör skillnad på riktigt!

DogRescue är en ideell förening som arbetar för att rädda liv och göra skillnad på riktigt. Varje år hjälper vi hundar både från gatans hårda värld men även också genom kastreringar och räddar dom från så kallade “dödslistor” i väntan på döden. Av alla dessa hundar – lyckas vi adoptera ett fåtal hundar som får ett nytt hem i Sverige hos behjärtansvärda personer som öppnar upp sitt hem för en ny familjemedlem. DogRescue arbetar från Sverige men finns också på plats i Rumänien.

Privat hundhägn

DogRescue äger och driver sitt eget privata hundhägn (shelter) som är av hög standard och är en av få med en mindre veterinärklinik där hundratals hundar tillsammans med personalen är som en enda stor familj. Vårt privata hägn uppfyller också alla krav som finns och är auktoriserat och godkänt av myndigheterna – en status som många andra privata hundhägn aldrig lyckas uppnå. Vi har också som enda hägn vi känner till, en egen hundpool och aktiveringspark där hundarna turas om att leka, träna och socialiseras. Vårt hägn har vi byggt från grunden, från råmark till vad det är idag för att vara oberoende av andra och ha full insyn och kontroll på hela verksamheten. Vi fortsätter att utveckla och förbättra vårt hägn dagligen – i takt med att vi växer.

 

Privat veterinärklinik

DogRescue driver också en större privat veterinärklinik mitt i Bukarest med modern utrustning där både våra egna hundar och privata kunder med djur får vård. Kliniken har många veterinärer anställda som utför både analyser, ortopedi, kirurgi och kosmetiska ingrepp för både hundar och katter. Kliniken har ett gott rykte och grundaren som vi köpte kliniken av och som vi fortfarande samarbetar med, är utsedd till en av Europas bästa specialistveterinär på just hundar.

Kampanjer för kastrering, akuta insatser och utbildning

Varje år genomför DogRescue även kampanjer i flera städer där vi utför kastrering på hundar ute på gatorna, vi gör akuta insatser där vi räddar livet på hundar som är skadade och vi sprider information genom skolor. Vi tror på att utbildning och attityd förändring går hand i hand med att förändra villkoren för djuren, i länder där man inte respekterar djur på samma sätt som vi gör hemma i Sverige.

Vi drivs helt ideellt

Föreningen drivs helt ideellt, vilket innebär att inga löner plockas ut mer än till anställda i Rumänien och varje krona, går till ändamålet. Eftersom föreningen endast tar emot donationer från privatpersoner och oftast mindre företag (inga statliga bidrag) så är din gåva otroligt viktig för oss. Du kan välja att stödja oss på många olika sätt. Antingen genom en ren donation via swish eller banköverföring, genom att bli stödmedlem, genom att köpa ett av våra Gåvogram eller genom att handla produkter till din hund i vår online butik som du ändå behöver och annars hade handlat i någon annan butik.

Skänk en gåva

images-4

Swish nummer: 123 5457 106

images-5

BankGiro: 614-9066

paypal-secure-logo_0

Paypal
info@dogrescue.se


Om du bor utomlands?
IBAN:
SE8850000000053721050746
BIC:
ESSESESS

Hundfoder till alla

Hundfoder, godis, koppel, burar eller schampoo… i vår online-butik hittar du alltid något till din fyrbenta vän! Vi levererar på 2-3 dagar direkt hem till din dörr – eller via postombud. Stöd DogRescue genom att handla i vår butik. Klicka här för att komma till vår butik.

0