Dusty

Namn: Dusty
Ålder: 24 augusti -2022

Kön: Hane
Vikt (cirka):  12 kg 
Överlåtelse : 7.300:-

Dusty
Vi är många som minns den magra flickan som dök upp hemma hos Cornel en kväll, utsvulten och så mager att man kunde räkna hennes revben.Vi bad Cornel hålla koll på var hon tog vägen då vi såg tydliga tecken på att hon hade valpar någonstans. Efter ett par dagar återkom Cornel med beskedet att han hittat hennes valpar, 6 st som en granne tog hand om tills vi hade möjlighet att ta in dom till oss. Dusty var en av dessa.

Vi bistod med foder och bädd och fick genom Roxana en plats i foster och snart skulle en svår dag börja. Transport bestämdes men grannen ville inte lämna i från sig alla valpar. Han ville behålla två och övertalning började genom Cornel. Till slut skulle han släppa alla dock inte en valp.
Vi fick med is i magen gå igenom våra tankar, vad gör vi om vi ställer krav och han inte släpper.. Det enda sättet vi kunde göra var just att ställa krav.

Alla med mamma eller ingen alls och då skulle vi frånta oss ansvaret gällande vaccinationer, foder m.m Efter många timmar gav han upp och för att säkerställa att vi inte skulle råka ut för mer problem när transporten skulle hämta den lilla familjen dagen efter så tog Cornel mamman med valpar och dom fick övernatta provisoriskt i vårt hägn..Detta blev Dustys räddning och en start till ett nytt liv.

Nu när Dusty har åldern inne vill vi gärna se att även denna lilla kille får komma hem, hem till någon som ser honom som den fina lilla pojken han är. Är du intresserad av att ge Dusty ett hem så hör av dig med en intresseanmälan till oss

OBS! När du skickat ditt intresse så håll koll i din inkorg för skräppost då våra första svar kan hamna där.

 

Kategori:
0