Fanta

Namn: Fanta
Ålder: Född Juni – 2022

Kön: Tik
Vikt (cirka):  
Överlåtelse : 6.300:-

Fanta
Då Fanta inte hade samma mod som sin bror Cola som valde att visa sig vid våra grindar tog det två dagar efter räddningen av hennes bror innan även hon hittades. Vi vill inte ens tänka på hur rädd och förtvivlad hon var när hennes bror försvann och hon låg kvar i det höga gräset alldeles ensam. Utan mat och vatten och vid denna tiden gick graderna uppemot 40 grader..

Cornel gick längs vägen när han upptäckte något litet som sprang över vägen och förstod då att det måste vara Colas syskon. Han letade och längre in vid vägkanten satt denna lilla flickan, hungrig och så rädd att hon skakade.. Mötet med hennes bror var överväldigande att se både från Colas sida och från Fantas sida som nu fick återförenas med sin bror och dessutom fick mätta den lilla magen med mat.. Detta syskonpar har levt tillsammans sedan dess men i början av januari räknar vi med att båda ska vara redo för hemfärd till en egen familj och en egen trygghet där dom är önskade.. Vi hoppas att du finns därute som kan bli Fantas egen familj.

Då vi ser att Fanta behöver komma hem har vi nu sänkt hennes överlåtelse då vi hoppas på att få se henne hemma innan vintern.

Är du intresserad av att ge Fanta ett hem så hör av dig med en intresseanmälan till oss

OBS! När du skickat ditt intresse så håll koll i din inkorg för skräppost då våra första svar kan hamna där.

 

Kategori:
0