Sponsra vårt Hägn

10,000 kr

Bli sponsor i föreningen DogRescue och stöd vårt viktiga arbete i Hägnet

Som Sponsor av Hägnet betalas en engångssumma till DogRescue – via kort eller Swish. Om du önskar faktura, eller vill sponsra med ett annat belopp, kontakta oss via e-post: info@dogrescue.se

Dina pengar går till drift och utveckling av vårt privata hundhägn till det bättre, för alla de hundratals hundar som bor där. I hägnet finns en aktiverings-park med hundpool där hundarna får leka av sig och får en stund för sig själva. Hundskötare och veterinärer ser till så att den dagliga verksamheten sköts. DogRescues styrelse och resenärer reser även kontinuerligt ner till vårt hägn för att få träffa våra hundar med personal. Men det kostar att driva ett hägn.

Varje dag skall flera hundra hundar utfodras med mat flera gånger per dag. Hundarna skall socialiseras och förebyggande vård behövs i form av flertalet vaccinationer på varje enskild hund. En del hundar har turen att bli adopterade och komma till en ny familj hemma i Sverige. Men alltför många, blir tyvärr kvar. Ditt företag kan här göra en stor insats, genom att hjälpa oss bibehålla en hög standard och utveckla vårt hägn, så fler hundar kan tas om hand och räddas.

Summan är avdragsgill vilket gör att ditt företag får tillbaka 25%.

Som tack för ert stöd får ditt företag:

  • Diplom med företagsnamn som du kan visa upp på ditt företag och din hemsida.
  • Omnämns på DogRescues hemsida som har över 10 000 unika besökare per månad.
  • Omnämns på DogRescues Facebook-sida med över 60 000 svenska organiska följare.

 

Ditt företags stöd betyder oerhört mycket.

Tack.

 

0