2019-02-12

Chippen på utbildning!
Som alla vet så behövs förståelse, utbildning och information för att kunna förändra i ett land där 86 % av barnen tvingas bevittna en otroligt grym behandling av djur framför allt hundar.Rudi har tidigare föreläst och informerat i skolor för att öka förståelsen och empatin hos dagens barn och unga och som ni alla vet så vill vi verka för information där starten börjar redan som liten.

Vi har tack vare Anna Hansson författare till boken Chippen från Tippen fått ett enormt tacksamt erbjudande från Idusförlag som trycker den..Idusförlag översätter denna bok helt utan kostnad till Rumänska men att trycka upp den är vårt stora problem, kanske vi tillsammans kan göra detta möjligt!

Vår önskan är att varje elev i klasserna som Rudi föreläser för ska få en egen Chippen från Tippen med sig hem, en bok som dom kan titta i, läsa för sina syskon och som mamma, pappa och kanske äldre släktingar kan ta del av och vi tror att detta kan förändra en syn som nu många gånger inte finns för dessa djur. Vi vill sprida ringar på vattnet i ett land som behöver förändra sin syn på djur.
Att trycka upp 1000 exemplar kostar runt 25.000 med moms och frakt och det är en kostnad vi inte kan ta idag och det är där du kommer in..

Hjälp oss att ge barnen en annan syn på den grymma verklighet som finns redan i skolan, det är där vi kan förändra med en bättre syn för hundarna.

Kan du hjälpa oss med denna kostnad så kan du donera till ingen slant är för liten..
Bankgiro nr: 614-9066 – Skriv Chippen
Swish nr: 123 5457 106 – Skriv Chippen
Tusen tack och det är tillsammans vi kan förändra!

Facebook