2019-02-10
För alla som har följt vår färd hemåt med våra fina hundar så kommer här en liten titt på hur det gick närdom kom hem..De tre syskonen som hittades i Braila blev äntligen återförenade i sitt nya hem och till på köpet fick dom en storebror som nu ska försöka hålla ordning på busarna..

Buster som nyligen satt och fruktade för sitt liv i Vasluis dödshägn har visat sig vara den otroliga hund som vi redan märkte i hägnet, han finner sig i allt och är verkligen så tacksam för att han nu får den kärlek han så länge sökt men aldrig fått..

Matilda, som vi har följt denna tjej och som Camelia har kämpat för att få in denna otroliga tjej. Sedan hon äntligen kom till vårt hägn så har personalen arbetat hårt för att socialisera henne och nu kom hon inte längre i sin utveckling utan då vi var rädda för att hon skulle stanna av så var det hög tid att hon fick komma hem..Något som vi visste och som vi förberett familjen på var att hon med alla sannolikhet kommer gå tillbaka i sin utveckling då flygresan och en flytt kommer att innebära ett stort trauma för denna känsliga tjej.. Så har också skett men bara efter 1 dygn hemma har hon visat små med dock fina framsteg och vi fortsätter följa hennes utveckling i Sverige

 

Facebook