Gott Nytt År!
Nu börjar 2018 gå mot sitt slut och vi har snart kommit till sista dagen av detta år som varit fantastisk men också inneburit många svåra utmaningar och hinder på många sätt.

Vi har gråtit många tårar tillsammans för liv vi inte kunnat rädda men vi har också funnit en enorm glädje för varje framsteg och liv som kunnat sparas där vi så småningom sett livet och gnistan återkomma i den förut så rädda och ångestfyllda blicken. Nu är snart tiden inne då vi går vi över till ett helt nytt år med nya möjligheter men också med många nya utmaningar och vi hoppas att ni följer med oss i denna fortsatta kamp för dessa oskyldiga djur.

Under 2018 har vi tillsammans räddat otaliga liv till ett bättre öde där vi kämpat i både med och motgång för att minska ett lidande som vi inte kan se. Vi har varit inne i Unireas dödshägn, vi har räddat otroligt många valpar som dumpats och vi har varit med om räddningar från kommunala hägn 35 mil ifrån oss. Detta är bara en liten del av allt det vi tillsammans har lyckats åstadkomma tack vare er alla fantastiska djurvänner som funnits där när vi som mest har behövt er..

Vårt hägn har blivit auktoriserat av myndigheter, vi har också en liten miniklinik på området som även den nu har blivit auktoriserad och vi har kliniken i Bukarest som under hösten kastrerat 180 djur med hjälp av ett anbud som myndigheten bistod med. En klinik som du som givare har hjälpt oss med och en klinik som nu sakta men säkert sammanflätas med hägnet i Butimanu.

Vi har också tillsammans hjälpt till med de hundratals kastreringar som utförs varje månad i kampanjer och vi har lyckats med att bygga ut hägnet då förråd och större plats till både människa och djur behövdes och var en nödvändighet.

Tack vare en fin donation så har hundarna nu också en underbar lekplats i parken som byggts upp i anslutning till det fina poolområdet som DogRescue Norge donerat till år 2017 men också 2018.

Många hundar har också genom föreningen fått sina guldbiljetter hem och för deras del är landet dom inte var önskade i ett minne blott. I år har dom fått fira en riktig Jul inomhus i värme och trygghet och vi hoppas också att 2019 blir en fin start för deras fortsatta liv i trygghet här i Sverige.

Vi i Föreningen DogRescue har många att tacka för att 2018 blivit ett bra år med många nya liv sparade och inte minst vår fina personal med Rudi Hofmann i spetsen som ser till att våra djur har det bra och har det bästa vi kan erbjuda. Vi är lyckligt lottade som har nöjet att arbeta tillsammans med detta fina team som sköter om våra djur.

Vi vill också tacka dig som följt oss, som informerat om situationen, som bidragit med insamlingar och donationer och vi vill tacka dig som kämpar för dessa djur tillsammans med oss och som alltid finns där när nöden är som störst. Utan dig hade vi inte kunnat hjälpa någon och utan dig hade hundarna varit helt utan chans till ett nytt liv

Vi vill tacka alla aktiva i Transportgruppen som ser till att lasten kommer ner och vi vill tacka alla som bidrar på ett eller annat sätt så att hägnet får både foder, isolering och annat som behövs på plats till både människa och djur.

Till alla andra aktiva i föreningen som arbetar på sin fritid med att hjälpa på många sätt kan vi inte säga TACK nog då denna förening inte hade klarat en dag utan er hjälp. Vi är otroligt stolta och tacksamma för det enorma engagemang ni bistår med. Stort Tack för att ni finns

Sist men inte minst vill också rikta ett speciellt Tack till DogRescue Norge med Kristin Sundby i spetsen som bistått hägnet under hela 2018. Vi är enormt tacksamma för att ni finns och för all hjälp som vi och hundarna får i Butimanu. Tillsammans kan vi skapa Rumäniens bästa hägn.

STORT TACK till alla som under 2018 varit och fortfarande är involverade i DogRescue!Det är tillsammans vi är starka och det är tillsammans vi räddar liv, nu blickar vi fram mot ett ännu bättre 2019!

Gott Nytt År!
Önskar
Styrelsen
Föreningen DogRescue

Facebook