2017-09-11
I helgen såg vi tre hundar som alla hade en fantastisk tur att få lyckan till ett eget hem och en trygghet i Sverige hos sina familjer. Bland annat såg vi Lola som desperat klättrade över vårt höga staket in till hägnet för att slippa den svåra hungern och svälten som hon genomled. Tyvärr är det inte alla hundar som har denna tur och många av dom slutar med ett långdraget lidande innan döden befriar dom..

DogRescue Norway kämpar för att minska detta lidande genom kastreringskampanjer som pågått under lång tid och vi kämpar med dom.. Mission 28 är nu planerad till den 22 -23 september och då i vårt område i Butimanu där ingen annan hjälp finns för dessa dumpade och bortglömda hundar..

Vintern är snart här och vi vill på alla sätt förhindra att valpar föds, att tikar våldtas på gatan av flera hanhundar och som det många gånger innebär, döden även för hanhundarna då dom slåss på liv och död om den löpande tiken..

Det finns bara ett sätt att förhindra detta på och det är kastrera så mycket som möjligt medan det går och medan vädret tillåter..Snart är vintern här med minus grader på 30-35 grader där kölden är fruktansvärd för dessa hemlösa hundar som ingenstans har att ta vägen.

Hjälp oss att hjälpa och hjälp hundarna i Butimanu slippa föda fler valpar där många kommer att duka under i en mycket plågsam död.

Du kan hjälpa genom :
Bankgiro : 614-9066 – Skriv Butimanu i meddelandefältet
Swish nr: 123 5457 106 – Skriv Butimanu i meddelandefältet

Tusen Tack

 

Facebook