2017-09-23

Hund i Sverige som behöver hem omgående!
Ruth är en underbar tjej som varit i Sverige i ett år och hon har verkligen blommat ut till en fantastisk tjej under hennes år i trygghet men på grund av sjukdom i familjen tvingas man nu ta det tunga beslutet att omplacera denna tjej.

Ruth eller Monita som var hennes namn i Rumänien kom från dödens hägn i Galati där hon varken fick mat eller vård då hon ändå skulle dödas. Hon var otroligt mager och hade tappat all päls när någon såg henne och också fick ut henne i sista stund..
I dag är Ruth väldigt social , vill kela och är lekfull, lite busig med mycket energi och är duktig på nosework då hon redan hunnit gå en kurs i detta.

Hon gillar inte katter något nämnvärt men är rumsren, kommer när matte kallar och kan vara ensam hemma mellan varven. Ruth skulle också behöva en kompis som hon kan känna sig trygg med och som gärna fortsätter att visa vägen för henne. Ruth är fortfarande lite avvaktande och rädd för män och då det oftast är män som finns i dödshägnen är detta naturligt för de flesta av dessa hundar. En underbar tjej som familjen aldrig hade lämnat om det inte var tvunget.

Är du intresserad av att ge Ruth ett hem så hör av dig med en intresseanmälan till oss. https://www.dogrescue.se/intresseanmalan-for-adoption/

Facebook