Kort uppehåll av nya adoptioner!

På grund av rådande situation gällande spridningen av covid -19 och fullt fokus kommer att ligga på redan bokade hundar
med dess nya familjer kommer vi att göra ett uppehåll av nya adoptioner
under några veckor.

Vi kommer under tiden att uppdatera denna sida med såväl nya som ”gamla” hundar så att fler hundar
kommer få en chans till ett liv i trygghet.

Vid annan information som inte berör ny adoption var god kontakta info@dogrescue.se

Vi tar inte emot nya intresseanmälningar under denna tid gällande hundarna som befinner sig i Rumänien men ber dig hålla koll här och när vi öppnar för adoptioner igen är du varmt välkommen åter. Gäller det en hund som redan finns i Sverige för omplacering är du varmt välkommen med din intresseanmälan till oss. 

Hundar för omplacering i Sverige

Hundar för omplacering i Sverige!

Albu.

Albu.

Albu ❤
 
Albu är killen vi minns från senaste transporten då han kom loss och i vår förtvivlan visste vi inte om han skulle gå att fånga in eller inte. Tack vare alla eldsjälar som fanns på plats och som tog sig dit så kunde kvällen till slut få ett lyckligt avslut.
Då alla var skärrade, inte minst Albu själv så bestämde vi då att han behövde en rehabiliteringsplats där vi på nära håll kunde låta honom vila ut och också bedöma honom på nära håll. Albu har visat sig vara en fantastisk kille och vi anser att hans rehab tid nu börjar närma sig sitt slut..
 
Då vi i samråd med hans matte tagit ett beslut för Albus bästa att han inte ska bo i stan utan på landet med trädgård så söker vi nu hans för alltidhem. Matte bor nära trafikerade vägar och har sedan tidigare 2 små hundar genom oss och trots att hon inte vill släppa Albu så förstår hon att det optimala för honom inte är i en lägenhet. Därför väljer vi nu tillsammans att han får flytta direkt till ett nytt hem från rehab hemmet han befinner sig i nu.
 
Albu är född 2013 och vi ser att du bor på landet eller i hus med en inhägnad trädgård då han inte ska bo i en lägenhet, vi ser även att det inte finns små barn då han kommit upp i ålder och skulle må bra av att få all den uppmärksamhet som han så gärna vill ha och behöver. En kille som man nu kommer ha svårt för att släppa men då hans nuvarande rehab hem har fler hundar som behöver uppmärksamhet så vill vi ge honom ett hem där han kan få fortsätta blomma ut som den fina kille han är..
 
Är du intresserad av att ge honom ett för alltid hem så hör av dig till oss med en intresseanmälan : https://www.dogrescue.se/intresseanmalan-for-adoption/
Rufus Fd Pluto

Rufus Fd Pluto

Rufus söker fortfarande sitt hem❤
 
Rufus ( fd Pluto) är en kille som har anpassat sig bra hemma hos familjen där han är väldigt lyhörd, kelig och vill alla väl i hans ”flock”. Han älskar och gosa och han är alltid villig att lära sig nya saker och att göra “rätt”
 
Men då umgänget är stort i familjen klarar han inte av främmande människor då han blir väldigt misstänksam mot personer som inte ingår i hans närmiljö. Rufus bor i dag mitt i storstan och han har det kämpigt då det händer alldeles för mycket runt omkring honom. Därav har ett tufft beslut för familjen nu tagits för Rufus skull då han behöver ett hem som är lugnt i ett område som inte tillhör stan..
Vi söker därför ett lugnt hem till denna killen där det gärna får vara en trygg kompis som kan fortsätta visa honom vägen.
 
I hemmet ska inte finnas barn eller ett större umgänge med barn då detta gör honom väldigt osäker och stressad..
Finns du därute som kan ge Rufus ett lugnt liv helst på landet så hör av dig med en intresseanmälan till oss..
 
Går vi vidare med din förfrågan så kommer vi att berätta mer och du kommer få kontakt med nuvarande ägare för mer information..
Rufus är 2 år, väger 26 kilo och är 58 cm i mankhöjd.
 
Sindy

Sindy

Var finns du med kunskap, erfarenhet och en vilja att aldrig ge upp? Sindy söker fortfarande akut ett nytt hem..
Tillsammans med endast sin matte är hon en följsam, mysig, gosig och glad flicka. ❤️
 
När hon träffar människor och andra hundar ute fungerar det ofta väldigt bra så länge som att inget barn kommer framfarande. M e n matte kan aldrig bjuda hem någon och ej heller låta någon passa Sindy då hon helt och fullt endast accepterar matte.
 
I vårt shelter var Sindy en timid och vänlig flicka som hittades tillsammans med sin mamma, pappa och lillasyster ute på en åker som alla nu finns i Sverige. Sindy gör utfall och “ställer” personer… mest troligt pga en osäkerhet och otrygghet.
 
Vi söker Er som bor lantligt, har mycket tid, tålamod och som ej blir skrämda av en hund med detta beteende och som gärna också har arbetat med/ägt en hund med liknande problematik.
 
Vi söker Er som är ganska “osociala” och som trivs att vara mycket med Er hund och som har tydliga rutiner.
En eller två personer i hushållet, inga barn eller ungdomar.
 
När Sindy väl släpper garden och får den trygghet och lugn mentalt så kommer hon att bli Er bästa vän.
Ni m å s t e vara helt säkra på att detta är något som Ni klarar av och har tålamod till. Vi finns självklart bakom Er med stöd tips och råd men Ni måste vara medvetna om vad Ni ger Er in på. Som sagt, när matte är med Sindy är hon så rar, charmig och väldigt duktig. Sindy är en väldigt smart tjej ❤
Sindy fyllde 2 år i Maj.
Vikt ca 13-14 kg
 
Fyll i en intresseanmälan här på vår hemsida www.dogrescue.se där vi nu endast tar emot intresseanmälningar gällande Sindy Albu och Pluto.
 

 

 
 
0