2017-06-19
Hund i Sverige!
För ett år sedan kom Nikita till Sverige och trots svår misshandel i sitt forna hemland har hon visat sig vara en helt otrolig hund som har lärt sig att lita på människan igen. Nikita är som många hundar en som betraktar dig på lite avstånd tills hon sett att du är snäll och är en hund som är mycket tillgiven , gosig och underbart kelig mot den hon känner. Vill gärna krypa tätt intill i soffan eller sängen för att mysa en stund.

Tyvärr är det ett mycket tungt beslut som familjen nu varit tvungna att ta då livet inte alltid går den väg man önskar och Nikita måste omplaceras inom en mycket snar framtid och vi hoppas att hennes blivande familj finns där ute och väntar på henne..

Hon är väldigt duktig när det gäller kloklippning, dusch eller annat pyssel som måste göras och Nikita är den tjej som vi ser som en ”enmanshund” med en kärleksfull ledare i livet.
Nikita är också en hund som älskar åka bil och som behöver få stå i centrum och bara få vara den underbara hund hon är..Då hon varit med om tragiska saker i sitt forna hemland ser vi helst att Nikita kommer till ett aktivt äldre par utan barn och katt som liksom Nikita tycker om promenader, mys i tv soffan och självklart också hundvana. Nikita är 3 år gammal och behöver flytta snarast.
Hör av dig med en intresseanmälan till oss om du kan ge Nikita ett fortsatt fint liv ..

Intresseanmälan hittar du här: https://www.dogrescue.se/intresseanmalan-for-adoption/

Facebook