2019-02-22
I kväll säger vi ett stort Lycka till då två av våra fantastiska aktiva sätter sig på en snabb men tuff resa ner för att hämta hem hundar. Vi säger ett stort Lycka till och flyg fint ikväll till Susann och Caroline och dom skriver så här:

I stället för fredagsmys och Let´s Dance lämnar vi nu våra egna svansbarn för att styra resan mot Bukarest och hämta hem några fler lyckliga som fått guldbiljetter till nya liv!

Ikväll är packningen ovanligt lätt då det inte blir tid till något annat än själva hämtningen och allt som hör därtill. Under 15h blir det Malmö-Bukarest, Bukarest-Stockholm, Stockholm-Malmö – en intensiv tur som vi hoppas ska flyta på utan missöden då tidschemat är snävt.

Redan i vargtimmen möter vi upp personalen från hägnet som kommer med de resklara hundarna. Hundarna reser med oss till sina nya familjer som väntar och personalen skyndar tillbaka till hägnet där arbetet med Dog Rescue Norges kastreringskampanj Mission 46 är i full gång.Ett viktigt arbete då vi på detta sätt upplyser, informerar och ger gratis vård och kastrering till områdets folk så att färre oönskade valpar sätts till livet och möts av grymma livsöden.

Facebook
0