2019-02-08
Fina Rin som undrar var hon har hamnat
Jari skriver:
God Fredags Kväll Mina Vänner 🙏❤️.

I dag är jag lite extra glad ! För två dagar sedan träffade jag den här lilla tiken som jag döpt till Rin, hon bodde och sov nära en mycket hårt trafikerad väg nära flygplatsen.

Hon sökte kontakt när jag började prata med henne och jag bestämde att hon ska inte bo på gatan, men det fanns ingen möjlighet att göra några försök till infogning fören i dag. Och det är alltid en risk att ta i och lyfta en hund du inte känner till, den kan ha blivit slagen sparkad stenad och ha skador som gör mycket ont. Så när man lyfter en okänd hund får man vara beredd på ett litet bett om den har ont,

MEN i dag gick det fantastiskt bra ❤️❤️. Så nu är Rin i Butimanu ( vårat hägn) och där ska hon genomgå alla tester samt undersökas och få en uppskattad ålder av Rudi, och är allt bra vill vi att Rin får sitt alldeles egna hem så fort det bara går.
Så nu mina vänner lämnar jag över till er där ute.
Hjälp RIN hem ❤️❤️!!

Facebook