2016-02-16
I kväll säger vi varmt välkomna hem till Jari och hans sällskap som nu satt sina tassar på svensk mark  Vi säger också varmt tack till Kikki som fanns på plats denna lördag kväll och hjälpte till vid ankomsten. Varmt tack Kikki och varmt tack Jari för att ni finns där för hundarna

Välkomna hem säger vi till:

Maja – Kom från Braila där hon togs in i en kastrerings kampanj och där hennes närmaste vänner var en flock får. Under många år fick hon valpar på valpar men inget som man brydde sig om då dom ändå försvann när andra hundar tog dom.

En liten tjej som levt ett otroligt tufft liv hos en bonde där hon inte fick varken kärlek eller omvårdnad utan hänvisades till att helt och hållet klara sig bäst hon kunde.. Nu kommer det bli bra Maja och nu är du trygg med folk som bryr sig om dig   

Rin – Den lilla tjejen som tog skydd bakom soptunnan utanför hotellet där Jari fann henne. Ingenstans att ta vägen och Jari var nere med handdukar som hon fick ligga på i sitt skydd bakom tunnan tills vi kunde komma dit och ta med henne till hägnet.

En liten tjej som inte tidigare funnits där men som kanske var den som miste sin vän då en hund hittades död i hennes närhet. Ensam , hungrig och rädd för dom andra hundarna i området då hon inte vågade ta för sig av maten Jari kom med..
Nu Rin är du på väg hem och allting kommer bli bra   

Vi säger välkomna hem och ett stort Lycka till i era nya fina liv  

Facebook
0