Nöjd med varorna!

“Handlat två gånger och kommer garanterat att bli för alltid! Både nöjd med varor och fantastiskt att kunna bidra till hundarna i Rumänien!”

Camilla Bergman

Bra foder som fått ordning på magen!

“Köpt Diamond Care för känslig mage till Odette-Dalila. Det är ett mycket bra foder som fått ordning på hennes mage. Tillsammans med aptithöjande leverpulver, kött, kaloripasta och olja får jag henne att äta två ordentliga mål om dagen och gå upp i vikt från mager till perfekt! Rekommenderar detta foder! Leveransen var snabb! Allt toppen!”

Sofia Uppman

 

Superbra leveransval!

“Superbra leveransval! Min hund ääälskar Diamond Care för känslig mage! då brukar han vara ganska kräsen! Kan starkt rekommendera Diamond Care!”

Susanna Orang

Riktigt bra hundmat och leverans!

“Riktigt bra hundmat och leverans hem till kökstrappan! Cesar, som har lite känsla mage får Diamond Care, och Vilda och lilla Lisa får Taste of the Wild. så köpte jag laddningsbara LED halsband till all tre och det är de bästa lysande halsband vi någonsin haft! Så himla lätt, dessutom laddas via datorn!”

Karin Eriksson-Hjelm

Vårt ordinarie utbud och alla avdelningar

Läs mer om tillverkarna och se alla foder under respektive varumärke

Betala med kort, delbetala eller få en faktura på 14 dagar. För dig som köper mindre saker, går det naturligtvis bra att betala med Swish också genom matt välja ett annat betalsätt i kassan.

Vi levererar vanligtvis inom 2-3 dagar från vårt eget lager. Välj mellan att få ditt paket levererat direkt till din dörr (rekommenderas vid köp av hundfoder) eller hämta ut via postombud.

Vinsten går till välgörenhet genom DogRescue så att vi kan fortsätta utvecklas och rädda fler liv. Ditt köp gör skillnad, varje gång!

Stöd föreningen DogRecsue genom att handla i vår e-butik

Hundfoder, hundgodis, hundkoppel, hundbur eller hundschampo…
I vår online-butik hittar du alltid något till din fyrbenta vän! Vi levererar på 2-3 dagar direkt hem till din dörr – eller via postombud.
Rädda liv – handla hundfoder och produkter till din hund i vår online-butik. Ditt köp gör skillnad!

Hjälp oss genom att dela denna sidan

Saknar du något i vår butik?

Vår ambition är att vår butik ska växa. Vi kommer att fylla på med fler produkter allt eftersom och tar gärna in tips på produkter som du saknar. Om efterfrågan är stor på den typ av produkt du önskar, kommer vi att köpa in denna.

14 + 8 =

0